Overslaan naar hoofdinhoud

Server update en website release!

· 2 min. leestijd
TsjipTsjip

Graag introduceren we onze nieuwe website, minecraft.skillz.be! Hiernaast dient deze blogpost ook als een aankondiging van de upgrade naar 1.19! Vanaf vandaag kan je terug samen spelen op onze servers die nu bijgewerkt zijn naar 1.19! Haal je vrienden er maar bij om de deep dark te ontdekken!

Even terug over de website

Op deze website willen we een centraal informatiepunt inrichten voor alles wat met de server te maken heeft. Grote aankondigingen zullen dus in blogposts verschijnen, de regels zijn hier ook te vinden en veelgestelde vragen van zowel ouders als de spelers zelf worden beantwoord. Check dus zeker af en toe in! Er staat nog meer interessants te komen!

Geitenhoorns! Sculk! De Deep Dark! De Warden!

Na een korte tijd van even offline te zijn zijn de servers terug, en ze zijn beter dan ooit! Je kan nu opnieuw spelen op Survival Patat of Wortel met je vrienden, en dat in de gloednieuwe minecraftversie 1.19! Zet je dus schrap voor een heel nieuw avontuur!

Afbeelding van de Deep Dark.

Ons moderator team staat ook weer helemaal klaar om volop de zomer in te vliegen, we zorgen er dus voor dat iedereen op een veilige, eerlijke en aangename manier hun eigen verhaal kan schrijven op ons netwerk. Ook de zomerkampen komen er weer aan, dus is het nu een geweldig moment om nieuwe vrienden te maken!

Maar genoeg gepraat nu! Ik hoor precies de warden aankomen met al het lawaai dat we hier aan het maken zijn, dus veel plezier, en tot in de volgende blogpost!

Afbeelding van de Warden.