Overslaan naar hoofdinhoud

Winterstop 2022

· 2 min. leestijd
Buggs
TsjipTsjip

Met deze aankondiging willen we jullie op de hoogte brengen van de aankomende winterstop. Lees verder om hier meer over te weten te komen.

Waarom doen we dit?

Elk jaar na de zomervakantie daalt de activiteit van de server, echter zien we nu dat de server te groot is geworden voor het huidige team en te actief blijft. Dit leidt tot te veel openstaande tickets en reports en over het algemeen ontevredenheid onder de community. We willen dit niet laten doorgaan omdat er dan een gevoel van straffeloosheid zou ontstaan. Deze winterstop heeft als bedoeling om ten eerste een adempauze te geven aan de moderatoren en daarnaast ook het management team de mogelijkheid te geven om broodnodige aanpassingen te maken aan de serverinfrastructuur, het regelboek, het chatmod- en moderatorteam...

Praktisch

16 oktober is de laatste dag dat de server onder normale omstandigheden zal draaien. Vanaf 17 oktober gaat de winterstop in.

Tijdens de winterstop:

  • Stoppen de survival servers
  • Blijft de creative server draaien
  • Blijft de discord open
  • Worden eventueel nog community events georganiseerd
  • Wordt de serverinfrastructuur grondig bijgewerkt

We hopen rond 16 maart een nieuwe en verbeterde server te kunnen aanbieden met een groter draagvlak voor de community. We posten elke maand op deze blog de vooruitgang van de upgrade. Voor alle details kan je uiteraard nog steeds terecht op onze discord server.

Tot 16 maart!